Stage lopen bij Gomes

Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe generatie collega’s genoeg kansen krijgt om het vak te leren. Want tijdens een vakopleiding op mbo of hbo niveau doe je veel kennis op, maar door in de praktijk te leren, kun je echt groeien. Daarom kun je bij Gomes het vak leren door stage te lopen. En wat is er nu leuker dan leren tussen de sterren?

Stage lopen

De werkplaats, de showroom en het kantoor. Het zijn stuk voor stuk plaatsen waar onze collega’s keihard werken aan tevreden klanten. Er is niemand belangrijker dan de ander, we doen het echt samen. En voor jong talent is er altijd ruimte. Want in de praktijk zien we dat het delen van kennis en het geven van vertrouwen beloond wordt met veel enthousiasme. We zien onze stagiairs echt groeien. Aan het einde van een stageperiode zit het Gomes-DNA er vaak zo ingebakken dat we ook van jullie kunnen leren. Je zult niet de eerste student zijn met een verfrissend idee dat we graag in de praktijk brengen.

BBL opleidingen

Een BBL-stage bij Gomes is voor jong talent een mooie opstap om in een goed geolied team mee te draaien en veel te leren. Door in de praktijk te leren, zie je al heel snel wat er binnen een autobedrijf als Gomes van je gevraagd wordt. We leggen de lat hoog en dagen elkaar iedere dag uit het beste uit onszelf te halen. Dat wil niet zeggen dat je geen fouten mag maken. Maar onze klanten kiezen voor een premium merk en daar hoort ook een uitstekende service bij. Je zult veel aan onze erkende leermeesters hebben. Mensen aan wie je over 10, 20 of 30 jaar nog met plezier terugdenkt!

Wil jij stagelopen bij Gomes? Solliciteer nu

Het verhaal van..

Jeffrey Nap toont ambitie tijdens Auto Prof

Jeffrey Nap doet op het ROC Horizon College in Heerhugowaard de opleiding Technisch Specialist. Twee dagen per week zijn monteurs Cock Vijzelaar en Herman Schekkerman van Gomes Alkmaar leermeester van Jeffrey. Op uitnodiging van het ROC bezocht het drietal Auto Prof, dé vakbeurs voor de automotive aftersalesbranche in Gorinchem. Jeffrey was daar niet alleen om te kijken, hij verzorgde er een presentatie over elektrificering en gaf uitleg bij een opengewerkte elektromotor die beschikbaar was gesteld door Mercedes-Benz.

“Als iemand een vraag had, wist Jeffrey het allemaal prima uit te leggen”, zegt Cock. “Het maakte niet uit of het ging over zijn opleiding of over het zoeken van storing. Hier in de werkplaats merkten we al dat Jeffrey veel weet en bovendien snel leert. Zeker op elektrisch gebied kan hij de zaken goed benoemen. Tijdens Auto Prof deed hij het dan ook hartstikke goed.” Dat Jeffrey niet alleen nadenkt over elektrificering wordt snel duidelijk als hem gevraagd wordt naar de toekomst van mobiliteit: “Ik denk dat er voor waterstof- en biodieselmotoren best mogelijkheden zijn. Qua motordesign kunnen diesels nog veel schoner worden. Wat mij nu zo trekt aan mijn stage bij Gomes? Alles wat wielen en techniek heeft, vind ik leuk. Met Herman Schekkerman praat ik veel over de nieuwe technieken van bedrijfsbusjes en met Daniël Gorter bekijk ik dat vanuit het perspectief van personenwagens. Ik word hier elke dag weer wat wijzer.

Jesse Stavenuiter beleefde F1-weekend op circuit van SPA

Waarom zou jouw leerling mee mogen naar de Grand Prix van België? Het antwoord van Henk van Smoorenburg, onder meer leermeester binnen Gomes Schiphol, op deze OOMT-prijsvraag was helder: “Stagiair Jesse Stavenuiter is pienter en binnen zijn opleiding Niveau 4 Technisch Specialist besteedt hij al zijn vrije tijd aan het raceteam van het TechNova College Ede. Hij wil heel graag naar de Formule 1 leerschool in Engeland.

Jesse werd geselecteerd en zo geschiedde het dat hij afgelopen zomer samen met Henk naar België afreisde met nog negen teams uit de truckdealerwereld en het tweewielerbedrijf. “Met onze oranje Mercedespetten waren we voor iedereen goed herkenbaar”, lacht Henk. “Mooi om Max Verstappen te zien winnen. Hij ging gewoon harder dan de anderen, reed net iets sneller door de bochten.” Ook Jesse keek zijn ogen uit op de Zilvertribune van waaruit hij uitstekend zicht had op Eau Rouge/Raidillon. De diverse stands hadden hem echter ook het nodige moois te bieden. Jesse: “Daar stond de eerste Mercedes van AMG, een V8 SEL 6.8. Helemaal fraai was de Mercedes Project 1 van AMG, een productiewagen die is uitgerust met F1-motor. Ja, ik ben echt een Mercedes-fan.